Απαγόρευση της πολιτικής αφίσας από τον Δήμο Περιστερίου

Τραμπουκισμοί της αντιδημάρχου καθαριότητας σε μέλη της Επιτροπής Κατοίκων, μέλη της Αριστερής Κίνησης και μέλη του σωματείου Βιβλίου Χάρτου και των «ελληνικών γραμμάτων».
Στις 16/9 το βράδυ έγινε μαζική αφισ/ληση με τις αφίσσες της Επιτροπής Κατοίκων για τη χαβούζα και των σωματείων για τα Ελληνικά Γράμματα. Στο τέλος της  αφισ/λησης στην Εθνικής Αντιστάσεως & Δωδεκαννήσου εμφανίστηκε κατά τις 11 το βράδυ η γνωστή μας πλέον ομάδα των ΄΄εργαζομένων΄΄ υπό την επίβλεψη της γνωστής μας κας Αντιδημάρχου καθαριότητας Ευσταθιάδου, οι οποίοι έψαχναν τους αφισσοκολητές. Υπήρξαν λεκτικοί διαπληκτισμοί και η Ευσταθιάδου είπε πως καλεί την αστυνομία διότι η αφισοκόληση είναι παράνομη. Ειδοποιήθηκε και το άλλο συνεργείο καθώς και όσοι μπορούσανε και άμεσα μαζευτήκαμε περίπου 30 άτομα.
Η Ευσταθιάδου και οι μπράβοι της δεν το περίμεναν. Υπήρξαν διαπληκτισμοί και φράσεις της αντιδημάρχου όπως΄΄ όσα βγάζετε όλοι εσείς μαζί τα παίρνω εγώ σε ένα μήνα γιατί είμαι πρώτη σε σταυρούς και σας έχω για πλάκα΄΄ , ΄΄ 50 χρόνια δεν μπορείτε να βγάλετε 1 έδρα γι΄αυτό είσαστε έτσι ΄΄ και άλλα τέτοια. Συνεχίσαμε μέχρι τις 1 το βράδυ με μαζική αφισ/ληση και είπαμε στην Ευσταθιάδου ότι όταν έρθει η αστυνομία που είχε καλέσει να φέρει κλούβα γιατί είμαστε πολλοί και δεν χωράμε στο περιπολικό.
Η Διοίκηση του Δήμου όταν πληροφορήθηκε ότι κυκλοφορεί αφίσα που τους ξεσκεπάζει για τη χαβούζα έθεσε αντανακλαστικά το μηχανισμό της για να εκφοβίσει και να  μας σταματήσει.
Η πολιτική αφίσα και η διακίνηση ιδεών στο Περιστέρι και παντού ιδιαίτερα στη φάση που ζούμε και θα ζήσουμε θα είναι ΄΄υπό διωγμό ΄΄, με όλους τους τρόπους. Προφανώς και θα τους το χαλάσουμε.
Για το συγκεκριμένο γεγονός θα βγεί καταγγελία της Επιτροπής Κατοίκων και της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου καθώς και του σωματείου Βιβλίου Χάρτου.
Συνεχίζουμε!

ΜΑΖΙΚΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 17/9 ΣΤΟ ΚΕΛΑΡΙ
θα δημοσιευτούν και φωτογραφίες από το περιστατικό
Advertisements
This entry was posted in Δήμος Περιστερίου, Εκδηλώσεις- Πρόγραμμα, Ελεύθεροι Χώροι- Καλλικράτης, Καταστολή- Ελευθερίες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s