ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Καταγγέλλουμε τους τραμπουκισμούς και την φασιστικής τύπου απαγόρευση της πολιτικής αφίσας από την Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου, δια στόματος της αντιδημάρχου κας Νεκταρίας Ευσταθιάδου.

Στις 16/9 το βράδυ έγινε μαζική αφισοκόλληση της Επιτροπής Κατοίκων για τη Παράνομη Χαβούζα στο Άλσος και σωματείων για τα Ελληνικά Γράμματα σχετικά με την απόλυση 94 εργαζομένων. Στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως & Δωδεκαννήσου εμφανίστηκε κατά τις 11:00 το βράδυ η γνωστή μας πλέον ομάδα των «εργαζομένων» υπό την επίβλεψη της γνωστής μας κας Αντιδημάρχου καθαριότητας, οι οποίοι έψαχναν τους αφισσοκολητές και ξεκολλούσαν τις αφίσες, ενώ κάλεσαν και την αστυνομία για να συλλάβει τους αγωνιστές γιατί «παρανομούσαν».

Εκτιμάμε ότι όσοι ξεχνούν τους αγώνες για δημοκρατικά δικαιώματα, τους αγώνες που έχουν δοθεί για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, ειδικά σε ένα δήμο σαν το Περιστέρι, με την πλούσια αγωνιστική του παράδοση, και όσοι τα έβαλαν στο παρελθόν με την πολιτική αφίσα, όπως η χούντα, η ιστορία και ο λαός τους τιμώρησε.

Θεωρούμε ότι εκφράσεις, ειδικά σε μια περίοδο ανεργίας, φτώχειας και βαρβαρότητας σαν την σημερινή, όπως: «Όσα λεφτά βγάζεται όλοι εσείς (πάνω από 30 άτομα) τα κάνω εγώ μόνη μου και σας έχω για την πλάκα μου» δια στόματος Ευσταθιάδου, είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυθάδειας και περιφρόνησης, απέναντι σε αγωνιστές της ζωής και του μεροκάματου και σε ανέργους. Τέλος, είναι απαράδεκτες και δείχνουν τις νέες Αντουανέτες που αναπαράγονται σε συνθήκες κρίσης στα δημαρχεία-λησταρχεία της Διοίκησης Παχατουρίδη.

Δεν πρόκειται να πτοήσουν κανέναν οι γελοίες απαγορεύσεις της Διοίκησης. Η αστυνομοκρατία και η καταστολή δε θα περασουν! Με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα στο δίκαιο των ιδεών μας, θα αγωνιζόμαστε γι’ αυτές.

Ρύπος είναι τα σκουπίδια και η Χαβούζα στο Άλσος, δίπλα από τις αυλές των σπιτιών μας και τα σχολεία των παιδιών μας. Ρυπογόνες είναι οι απολύσεις εργατών και η αλλαζωνεία της όποιας εξουσίας, και οχι η πολιτικη αφισα, «κύριοι» της Διοίκησης Παχατουριδη!!!

–         Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

–         ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ

–         ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

–         ΕΞΩ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ-ΑΛΣΟΣ ΕΝΙΑΙΟ

–         Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Advertisements
This entry was posted in Δήμος Περιστερίου, Καταστολή- Ελευθερίες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s