ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΟΔΙΑ & ΜΜΜ;;; ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!!

Εργολάβοι, τραπεζίτες κ εργοδότες πάντα σε άριστη συνεργασία με κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ έχουν βαλθεί να εξοντώσουν εργαζόμενους, άνεργους και νεολαία, καθώς ανάμεσα σε όλα τα άλλα (περικοπές μισθών και συντάξεων, αυξήσεις σε ΦΠΑ, δημοτικά τέλη, ΔΕΗ, είδη πρώτης ανάγκης) έρχονται τα εξοντωτικά διόδια και οι αυξήσεις σε εισιτήρια των ΜΜΜ. Αυτό που δεν υπολόγιζαν όμως είναι το διαρκώς αναπτυσσόμενο κίνημα ενάντια στα σχέδια τους.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου συμμετέχει έμπρακτα στον αγώνα ενάντια στα διόδια στο πλάι των Επιτροπών Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών, Εργαζομένων Ενάντια στα Διόδια. Οι κινητοποιήσεις την Κυριακή 09.01.11 έδωσαν ένα καλό μάθημα στην κοινοπραξία των εργολάβων (των εθνικών οδών) ενώ έστειλαν κι ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.
Είναι φανερό πως υπάρχει ανάγκη κλιμάκωσης και εξάπλωσης της δράσης των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό και πρέπει παράλληλα να δοθεί με τον πιο αποφασιστικό τρόπο η μάχη ενάντια στις αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καλεί σε κοινή δράση μαζικής και συντονισμένης ανυπακοής οδηγών-επιβατών για να μην ακυρώνονται τα εισιτήρια, για Δημόσιες Δωρεάν Μεταφορές για Όλους. Ο αγώνας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι αγώνας όλων μας, για να μείνει η δημόσια συγκοινωνία αγαθό και όχι εμπόρευμα για τους ιδιώτες.
Δεν θα πληρώσουμε την κρίση τους!
Η Μετακίνηση είναι Δικαίωμα, ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
• Δωρεάν μετακινήσεις τις ώρες που πάνε οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους
• Να μην αυξηθούν και αντίθετα να μειωθούν τα εισιτήρια και να είναι δωρεάν τουλάχιστον για τους άνεργους, τους φοιτητές και τους μαθητές

Όχι στην ιδιωτικοποίηση των ΜΜΜ,
Δημόσιες και Δωρεάν Μετακινήσεις

This entry was posted in left move [εφημερίδα τοίχου της Κίνησης]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s