ενημέρωση από το δικαστήριο

 

Στις 31 του Γενάρη έγινε το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα της Επιτροπής Κατοίκων εναντίον της διοίκησης του δήμου, για το πρόβλημα της Χαβούζας στο Άλσος.

Ο κ.Βουδούρης, ο δικηγόρος του κ.Παχατουρίδη,  ζήτησε με 81 υπογραφές από εργαζομένους-ομήρους της διοίκησης, να αναβληθεί η δίκη, γιατί τάχα οι εργαζόμενοι είχανε έννομο συμφέρον να μην φύγει η Χαβούζα από το Γκαράζ!

Δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους από την πρόεδρο. Κατά την διάρκεια της δίκης, ο μάρτυρας του κ.Παχατουρίδη ενώ στην αρχή ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχαν οργανικα-οικιακά σκουπίδια, στο τέλος μαζεύτηκε και είπε ότι …δεν ξέρει!!!

Η στάση του ακροατηρίου-κατοίκων ήταν άψογη. Ιδιαίτερα απέναντι στο πολύ …νομικό επιχείρημα του κ.Βουδούρη ότι «τα βάζουμε με ένα Δήμαρχο που εκλέχθηκε από το 70% του Περιστερίου». Αλήθεια κ.Βουδούρη ξέρετε ότι αν πήγαινε να ψηφίσει μόνο ο κ.Παχατουρίδης, με μία δηλαδή ψήφο, θα είχε εκλεγεί με 100% σύμφωνα με την δική σας λογική; Το 65% του Περιστερίου που απήχε, δεν υπάρχει καθόλου στις σκέψεις σας;

Πιστεύουμε ότι τα πήγαμε καλά. Θα δούμε…

This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s