ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!

PENTAX DIGITAL CAMERAΗ Αριστερή κίνηση Περιστερίου εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των γονιών και εκπαιδευτικών που από το μεσημέρι σήμερα (10/12/2012) βρίσκονται σε κατάληψη των γραφείων της διεύθυνσης ΠΕ Γ. Αθήνας διεκδικώντας το αυτονόητο: Την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών στα σχολεία του Περιστερίου, Αιγάλεω, Κορυδαλλού Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου.

Μέσα σε κλίμα  περικοπών που επιβάλλει η ΕΕ και το  ΔΝΤ, η διευθύντρια εκπαίδευσης ΠΕ Γ. Αθήνας, πρόθυμος υλοποιητής της πολιτικής της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, επιδιώκει τη σύμπτυξη τμημάτων στα σχολεία των παραπάνω δήμων, εξοικονομώντας εκπαιδευτικούς, εφαρμόζοντας την πολιτική του εξορθολογισμού προσωπικού που ευαγγελίζεται το υπουργείο παιδείας.  Στην πράξη αυτό που επιδιώκεται είναι η εκποίηση μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και  η εδραίωση των προϋποθέσεων για τον επόμενο κύκλο συγχωνεύσεων.

Δε θα επιτρέψουμε την εφαρμογή αυτών των πολιτικών!

Δε θα θυσιάσουμε το δικαίωμα των παιδιών μας για ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ επειδή αυτό θέλουν τα μνημόνια και οι δανειστές!

ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΛΑΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΤΗΣ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ από την κατειλημμένη Διεύθυνση  Π.Ε. Γ΄ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Γ΄ΑΘΗΝΑΣ

Οι σύλλογοι εκπαιδευτικών της Γ. Αθήνας (Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Κορυδαλλού-Αγίας Βαρβάρας), οι σύλλογοι γονέων των σχολείων που γίνονται οι συμπτύξεις και οι Ενώσεις Γονέων των παραπάνω περιοχών βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διεύθυνση Π.Ε. Γ. Αθήνας (Μάκρης 3, Αιγάλεω) όπου μετά από μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έχουν προχωρήσει σε κατάληψη, για τις αυθαίρετες συμπτύξεις τμημάτων και μετακινήσεις εκπαιδευτικών που έγιναν με απόφαση της κ. Ψαρρά. Δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε εδώ μέχρι να ανακληθούν οι αποφάσεις που αντιμετωπίζουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ως λογιστικά νούμερα, και απαιτούμε να υπάρξουν δεσμεύσεις για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς τώρα στη διεύθυνση Π.Ε. Γ. Αθήνας για να μην περάσουν οι αποφάσεις που στοχεύουν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, καταργούν τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΑΙΓΑΛΕΩ- ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ- ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ

Advertisements
This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s