19 Γενάρη: Αθήνα πόλη αντιφασιστική

Image

ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΓΕΝΑΡΗ στις 2 μμ

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής με την ανοχή και την συνεργασία της κυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε κάθε μορφή αντίστασης, ανυπακοής και αγώνα. Εξαπολύουν πογκρόμ σε μετανάστες, απειλούν τους αγώνες των εργαζομένων και καθορίζουν την πολιτική ατζέντα της κυβέρνησης, η οποία αυξάνοντας την καταστολή επιτίθεται σε κάθε μορφής δημοκρατικά και εργατικά δικαιώματα (οι επιθέσεις της αστυνομίας στην Χαλυβουργία και σε άλλες απεργιακές καταλήψεις, συγκεντρώσεις, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, η απαγόρευση απεργιών  με δικαστική απόφαση, οι συλλήψεις αγωνιστών) .

Ο φασισμός έχει παρελθόν, αλλά έρχεται από το πιο σκοτεινό μέλλον του καπιταλισμού της εποχής μας. Είναι γέννημα θρέμμα της κρίσης του αλλά και όπλο του ενάντια σε οποιαδήποτε σπίθα αντίστασης στην αντιλαϊκή και αντεργατική επίθεση που βιώνουμε καθημερινά από κυβέρνηση, κεφάλαιο, ΕΕ, ΔΝΤ.

Το Σάββατο 19 Γενάρη διαδηλώνουμε εργαζόμενοι, συνδικάτα, μετανάστες, νεολαία, ενάντια στον ρατσισμό, την τρομοκρατία κράτους, κυβέρνησης, εργοδοτών και το φασισμό.

  • Με οργανωμένο λαό και μαζικό κίνημα ανατρεπτικό, τσακίζουμε την τρομοκρατία κυβέρνησης – κράτους, εργοδοσίας, νεοφασιστών.
  • Ντόπιοι και μετανάστες μαζί ενάντια στη σύγχρονη χούντα κυβέρνησης – ΕΕ- ΔΝΤ
  • Τρόικα, κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.
This entry was posted in Καταστολή- Ελευθερίες, Ρατσισμός- Φασισμός. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s