Ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου

17417_378061532306342_1906729240_nΣτις 17 Απριλίου 2013 έληξαν οι συμβάσεις των νοσηλευτών και των γιατρών του Κέντρου Υγείας Περιστερίου και το Υπουργείο Υγείας, όχι μόνο δεν τις ανανεώνει αλλά στήνει μια ολόκληρη επιχείρηση εξαπάτησης του λαού της περιοχής.

Ως σύγχρονοι μάγοι του Όζ σκηνοθετούν μια άθλια παράσταση ενός «ανοιχτού Κέντρου Υγείας με νοσηλευτές και γιατρούς που θα τους μεταφέρουν για 3-4 ώρες καθημερινά από το Αττικό νοσοκομείο!!!
Το οποίο ήδη ξεχειλίζει από ράντζα και το προσωπικό του που καθημερινά δουλεύει στα όρια της αντοχής του, δεν επαρκεί για να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες του νοσοκομείου. Η τρικοματική συγκυβέρνηση της καταστροφής και το υποταγμένο πολιτικό της προσωπικό νομίζουν ότι μπορούν να μας εμπαίξουν…
Ενημερώνουμε λοιπόν, ότι θα μας βρούνε απέναντί τους σε κάθε απόπειρα κατάργησης ή συγχώνευσης υποδομών (νοσοκομείου, κέντρου υγείας, ΙΚΑ κλπ) που οδηγεί σε κατάρρευση το Εθνικό Σύστημα Υγείας την ώρα που ο λαός το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, όταν μισός πληθυσμός της χώρας δεν έχει πια δικαίωμα πρόσβασης στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας ούτε δυνατότητα αγοράς φαρμάκων, καθώς οι άνεργοι ξεπερνούν το 30%, πολλοί δουλεύουν ανασφάλιστοι όπως και πολλοί μικρέμποροι και αυτοαπασχολούμενοι επίσης.

Καλούμε από το Κέντρο Υγείας, Κέντρο Αγώνα σε Πανπεριστεριώτικο ξεσηκωμό!!!

Το Κέντρο Υγείας δεν πρέπει να κλείσει και είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο, για να μείνει ανοιχτό για να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για όλους τους συνανθρώπους μας, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς, σε 24ωρη βάση και με αξιοποίηση των υποδομών που ήδη υπάρχουν για βραχεία νοσηλεία.

Απαιτούμε την ανανέωση των συμβάσεων του ήδη υπάρχοντος νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού με στόχο τη μονιμοποίησή τους.

Απαιτούμε την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού των ειδικοτήτων που απαιτούνται για την πλήρη στελέχωση του Κέντρου Υγείας.

Είμαστε αλληλέγγυοι στους απολυμένους – εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας

Είμαστε αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους του Αττικού Νοσοκομείου

Όλοι στη συγκέντρωση την Πέμπτη 18/4 στις 6 στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου

Όλοι την Παρασκευή 19/4 στις 3.00 στις μεσημέρι στην παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο (Παρασκευοπούλου & Δημοσθένους) και στη συνέχεια πορεία και συνέλευση στο Κέντρο Υγείας.

Advertisements
This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s