Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, Τετάρτη 25/9

Μεγαλειώδες τόσο από κόσμο όσο και από παλμό ήταν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/9 από σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους και πολιτικούς χώρους. Πάνω από 20.000 διαδηλωτών κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Χ.Α. στη Μεσογείων, όπου δεν κατάφερε να φτάσει η πορεία λόγω της αστυνομίας.

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν και σε Θεσσαλονίκη , Σέρρες, Ιωάννινα, Βόλο, Ηράκλειο, Κατερίνη, Χανιά, κ.α.

Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί!

Εικόνες από το συλλαλητήριο:?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? dsc_7394w poreiafcxinl ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

This entry was posted in Ενημέρωση|Δελτία Τύπου, Ρατσισμός- Φασισμός. Bookmark the permalink.

1 Response to Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, Τετάρτη 25/9

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s