ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ Γ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΕΜΠ και ΕΚΠΑ!

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων με 24άωρη απεργία αύριο Παρασκευή, και τη συμμετοχή στην 48άωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία για Δευτέρα και Τρίτη, αποφάσισαν πριν από λίγο οι Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Διοικητικών Υπαλλήλων.

Νέα Γενική Συνέλευση που θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις των εργαζομένων έχει οριστεί για την Δευτέρα 02/12/2013 και ώρα 10.00 πμ.

Στο ΕΚΠΑ πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία ήταν πρωτοφανής, με περίπου 1.000 συναδέλφους να δίνουν το παρών στην κρίσιμη αυτή Γενική Συνέλευση… Μάλιστα επειδή η απόφαση των συναδέλφων του ΕΜΠ προηγήθηκε χρονικά, συνάδελφοι μετέβησαν για να παρέμβουν και να ενημερώσουν τη συνέλευση του ΕΚΠΑ για το αποτέλεσμα αυτό, προτρέποντάς τους να ακολουθήσουν κοινή γραμμή, πράγμα που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η κατάληψη των Φοιτητικών Συλλόγων σε 5 από τις 9 σχολές του Ε.Μ.Π. (Αρχιτεκτονική, Μεταλλειολόγοι, Χημικοί Μηχανικοί, Τοπογράφοι, ΣΕΜΦΕ) μέχρι την Τρίτη, ημέρα που θα γίνουν νέες Γενικές Συνελεύσεις των Φοιτητικών Συλλόγων για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

αναδημοσίευση: ergazomenoiemp.blogspot.gr

Advertisements
This entry was posted in Αναδημοσιεύσεις|Γράψανε [για εμάς]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s