ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ // 3 Απρίλη 2014

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Δελτίο Τύπου

image002-5210151392_10152432279685769_643078843_nΗ Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, γέννημα, θρέμμα των εργατικών και λαϊκών αγώνων της πόλης μας, με 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη τοπική κινηματική και πολιτική πάλη, δηλώνει μαχητικά παρών και στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη.

Κομμάτι του ανερχόμενου αντικαπιταλιστικού και ριζοσπαστικού ρεύματος,παρεμβαίνει στην εκλογική μάχη με κεντρικό σύνθημα «Το Περιστέρι των Αγώνων και της Ανατροπής στο Προσκήνιο».

Για ένα μαχόμενο Περιστέρι που θα συμβάλλει αποφασιστικά στον παλλαϊκό αγώνα για την ανατροπή της νέας «Χούντας» Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου.

Για να ξεπεράσουμε τις αυταπάτες της «αριστερής» διαχείρισης του δήμου.

Για ένα μαζικό ανατρεπτικό και αντιδιαχειριστικό κίνημα στη πόλη μας.

Για ψωμί, δουλειά, ελευθερία, λαϊκή κυριαρχία με τους εργαζόμενους στο τιμόνι.

Διεκδικούμε την ενισχυμένη παρουσία των δυνάμεων μας στο δημοτικό συμβούλιο για την αποκάλυψη και καταγγελία των αντιλαϊκών μεθοδεύσεων και την προβολή των λαϊκών αιτημάτων. Πάνω απ’ όλα όμως παλεύουμε για την οργάνωση του λαού στα δικά του ανεξάρτητα όργανα, με εκπροσώπους ανακλητούς και υπόλογους σε δημόσιο έλεγχο μιας άλλης, πραγματικής αυτοδιοίκησης, στην προοπτική της εξουσίας και δημοκρατίας των εργαζομένων. Με λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές, επιτροπές αγώνα και συντονιστικά, που θα αγωνίζονται για να επιβάλουν τις εργατικές και λαϊκές ανάγκες και ένα ισχυρό κίνημα διεκδίκησης και αλληλεγγύης μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας και στο επίπεδο του δήμου.

Καλούμε σε πολιτική μετωπική συσπείρωση και συμπόρευση όλες τις δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής, αντί-ΕΕ και αντιδιαχειριστικής Αριστεράς, τους πρωτοπόρους αγωνιστές του Κινήματος, όλους τους αγωνιστές που διαφοροποιούνται από τη διαχειριστική και ρεφορμιστική Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ).

Επικεφαλής μας, επειδή είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο για αυτό, καθώς είμαστε συλλογικότητα ισότιμων αγωνιστών, είναι ο Πάνος Παπανικολάου, γέννημα θρέμμα Περιστερίου, αγωνιστής του κινήματος των υγειονομικών και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά.

3 Απρίλη 2014

This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι], [δημοτικές] εκλογές. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s