Πασχαλινές ευχές της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

Eyxes_1Σύμφωνα με τις γραφές, πριν 20 αιώνες και κάτι, έζησε σε μια κατεχόμενη χώρα ένας φτωχός μαραγκός που γνώρισε από βρέφος την πίκρα της προσφυγιάς, που έκανε παρέα τους ταπεινούς ψαράδες και πόρνες, που δίδαξε “αγάπα τον διπλανό σου σαν τον εαυτό σου” και “αν έχεις δύο πανωφόρια, το ένα να το δώσεις σε όποιον δεν έχει”, γιατί “πιο εύκολα να περάσει σχοινί από την τρύπα της βελόνας παρά να μπει πλούσιος στην βασιλεία των ουρανών”, που τελικά εκτελέστηκε από τους κατακτητές σαν αντάρτης, αφού παραδόθηκε στους δήμιους από αρχιερείς, φαρισαίους και λοιπούς δωσίλογους.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου εύχεται Ανάσταση όλου του λαού από τη χούντα κεφαλαίου – Ε.Ε – Δ.Ν.Τ, από τη φτώχεια, την ανεργία, την πείνα, τα λουκέτα, τις αυτοκτονίες, τους θανάτους λόγω της κατεδάφισης της δημόσιας περίθαλψης.

Εύχεται Ανατροπή και Απαλλαγή από τους σταυρωτές της Ε.Ε, από τους φαρισαίους της κυβέρνησης Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ, από τους αρχιερείς της διαπλοκής στο κεντρικό κράτος, στις περιφέρειες, στους δήμους.

Εύχεται Ανάσταση ζωής σε κάθε Περιστεριώτισσα και Περιστεριώτη. Καμία οικογένεια να μην κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της από τους τελώνες των τραπεζών και της εφορίας.

Ας ηχήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες!!!

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s