ΤΡΟΥΜΠΑ Η ΒΕΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ανακοίνωση – καταγγελία Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

Τετάρτη 26/11 – Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου

αφισα-εκλογες-περιστερι-2Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Κέντρου – οδού Βεάκη ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο να διαμαρτυρηθεί για την ΑΒΙΩΤΗ κατάσταση που υπάρχει στην γειτονιά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, της φτηνής διασκέδασης, έχει κάνει κανονικότατη ΚΑΤΟΧΗ. Η παράνομη και προκλητική ηχορρύπανση διαρκεί όλη τη νύχτα με την ανοχή της αστυνομίας. Χώροι στάθμευσης για τους κατοίκους δεν υπάρχουν, ενώ εγείρονται σοβαροί προβληματισμοί για την εξέλιξη και τον σχεδιασμό των έργων ανάπλασης, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο διάδρομος πεζών για τον οποίο έχει δεσμευθεί από μήνες ο ίδιος ο δήμαρχος. Οι κάτοικοι δέχονται ανοικτά ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ για τη ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους, ενώ έχει αναφερθεί ακόμα και επεισόδιο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ σε βάρος κατοίκου.

Η Επιτροπή υπενθύμισε πως εδώ και 5 μήνες ο δήμαρχος σε συνάντηση μαζί της είχε δηλώσει πως «αγνοούσε» την πρακτική της πλειοψηφίας στο 4ο διαμερισματικό να δίνει ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ άδειες «παράτασης ωραρίου μουσικής» ως τις 3 και 4 πμ, και πως θα «έπαιρνε μέτρα». Όμως, ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ δεν έχει παρθεί ως σήμερα και το ΑΙΣΧΟΣ συνεχίζεται.

Παρ όλα τα παραπάνω, δυστυχώς η δημοτική αρχή ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, αφού πρώτα ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ στους κατοίκους. Μάλιστα, αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι της πλειοψηφίας ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ κι από πάνω στους κατοίκους με ΥΒΡΕΙΣ, ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ !
Τα πράγματα είναι πλέον ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

Η δημοτική αρχή κάνει ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ που έχει «καταλάβει» την Βεάκη. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε …

Αν κάποιοι νομίζουν πως οι κάτοικοι και όσοι τους συμπαραστεκόμαστε θα «μασήσουμε» από τις ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ, τους ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ, τις ΒΡΙΣΙΕΣ, τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ και θα τους αφήσουμε ανενόχλητους να στηρίζουν αυτήν την ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, είναι … «βαθειά νυχτωμένοι».

Οι κάτοικοι επιτόπου αποφάσισαν να κλιμακώσουν παραπέρα τον αγώνα τους με παράσταση διαμαρτυρίας στο 4ο διαμερισματικό συμβούλιο και με άλλες ενέργειες που θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες.

Να πάρουμε τις ζωές και τις γειτονιές μας στα χέρια μας !

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Advertisements
This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s