Ο δήμαρχος της φιέστας και της «αλληλεγγύης με χορηγούς» έφερε τα ΜΑΤ στο Περιστέρι!

Όλα έγιναν την Κυριακή 30.11 όταν τα μέλη της Ομάδας Αλληλεγγύης Κατοίκων Λόφου Αξιωματικών που είχαν προγραμματίσει «Λαϊκή Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες» πηγαίνοντας να στήσουν τους πάγκους τους βρήκαν μπροστά τους τις δυνάμεις των ΜΑΤ.  Η απάντηση στο ερώτημα ποιος κάλεσε τα ΜΑΤ να επιβάλλουν το «νόμο και την τάξη» απέναντι στους ανθρώπους που επιχειρούν να οργανώσουν την αλληλεγγύη αυτών που υποφέρουν από την πολιτική των μνημονίων, της φτώχειας και της ανεργίας της συγκυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ είναι προφανής. Η δημοτική αρχή Παχατουρίδη!

Ο δήμαρχος που αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των κατοίκων του κέντρου του Περιστερίου ενάντια στη μετατροπή της γειτονιάς τους σε σύγχρονη «τρούμπα» ηχορύπανσης και μπράβων δείχνοντας ως υπεύθυνη την αστυνομία, εμποδίζει τη διεξαγωγή οποιασδήποτε δραστηριότητας στην πόλη δεν προβάλει τον εαυτό του και το συστημικό συρφετό που τον περιτριγυρίζει.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου δηλώνει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της στην προσπάθεια του λαού να αγωνιστεί, να διεκδικήσει, να οργανώσει την ταξική αλληλεγγύη! Μόνο ο οργανωμένος λαός, με συνελεύσεις, επιτροπές αγώνα και συλλογικότητες εργατικής και λαϊκής αυτοοργάνωσης μπορεί να ανατρέψει τον κοινωνικό μεσαίωνα που επιβάλλουν κεφάλαιο και κυβέρνηση και οι πρόθυμοι εφαρμοστές της πολιτικής τους τύπου Παχατουρίδη!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Advertisements
This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s