ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

star_logo-arkinpeΗ Αριστερή Κίνηση Περιστερίου πραγματοποιεί την Γενική της Συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα με θέμα : » Η δράση μας στα κοινωνικά μέτωπα και στις γειτονιές μέσα στην τρέχουσα πολιτική συγκυρία».
Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου είναι μια πολιτική δημοτική συλλογικότητα που λειτουργεί ανοιχτά, δημοκρατικά και ολομελειακά. Αποφασίζει για τις θέσεις και τη δράση της στις συναντήσεις του Ανοιχτού Συντονιστικού της και της Γενικής της Συνέλευσης. Όπου συμμετέχουν Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες ισότιμα, ως φυσικά πρόσωπα, η καθεμία και ο καθένας με τη γνώμη της/του. Και κάθε γνώμη για μας είναι πολύτιμη.

Γι αυτό απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες/όλους που δεν περιορίζονται στον ρόλο του τηλεθεατή των εξελίξεων, αλλά συμφωνούν με την άμεση ανάγκη αγωνιστικής δράσης για απαλλαγή από την ασφυξία ευρωζώνης – ΕΕ, για την μονομερή διαγραφή όλου του δημόσιου χρέους, για αντίσταση ενάντια στα παλιά και νέα αντιλαϊκά μνημόνια και τις πολιτικές που τα προωθούν και τα δικαιολογούν.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλες/όλους τις/τους αγωνίστριες/αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων. Στην νεολαία του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος, των καταλήψεων και των διαδηλώσεων. Στην νεολαία της ανεργίας και των αγωνιστικών δράσεων για το δικαίωμα στην δουλειά ενάντια στην εργασιακή περιπλάνηση και τις δουλοκτητικές εργασιακές σχέσεις. Στους εμποροϋπαλλήλους που συναντηθήκαμε στις κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και ενάντια στις «λευκές νύχτες» του Παχατουρίδη. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που αγωνίζονται για δωρεάν δημόσια παιδεία. Στους εργαζόμενους του ίδιου του δήμου, έκτακτους και μόνιμους που βιώνουν εργασιακό και μισθολογικό μεσαίωνα. Στους αγωνιστές των αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών δράσεων. Στους αγωνιστές των παρεμβάσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών. Στους δημότες που συμμετέχουν σε επιτροπές αγώνα στις γειτονιές.

Για να σηματοδοτήσουμε όλες/όλοι μαζί ένα νέο κάλεσμα μαζικής λαϊκής και νεολαιΐστικης αφύπνισης.

Για να πάρουμε τις ζωές και τις γειτονιές μας στα χέρια μας!

Advertisements
This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s