Σχετικά με τις αλλαγές που δρομολογούνται στη στέγαση των 3ου και 13ουλυκείων

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σχετικά με τις αλλαγές που δρομολογούνται στη στέγαση των 3ου και 13ουλυκείων

Ενώ τα ενδιαφερόμενα σχολεία είναι ανάστατα –μαζί και το 3ο Γυμνάσιο- για τις αλλαγές που δρομολογούνται στη στέγασή τους [μεταφορά 13ου λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ, 3ου λυκείου στο 3ο γυμνάσιο και ό,τι άλλο πιθανόν μας προκύψει] και ενώ από την περασμένη Πέμπτη ζητήσαμε σαν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Π. Καταγή να κλείσει συνάντηση με τον προϊστάμενο Θ. Αλεξόπουλο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 13/6, ώστε να ενημερωθεί η ΕΛΜΕ για τις προθέσεις της διεύθυνσης και να μπορεί έγκαιρα να πάρει τις αποφάσεις της [άλλωστε εκκρεμούσε συνάντηση και για τα σχολεία στα οποία μειώνονται τα τμήματα, όπως πχ το 6ο λύκειο, το 3ο γυμνάσιο κλπ], ο Πρόεδρος μας ενημέρωσε –μετά από επανειλημμένα τηλεφωνήματά μας- ότι όχι μόνον δεν κανόνισε τη συνάντηση, αλλά καλεί σε συνεδρίαση το ΔΣ της ΕΛΜΕ την επόμενη Πέμπτη!
Καταγγέλλουμε την κωλυσιεργία αυτή και αρνούμαστε να πολιτευτούμε μέσω φημών, κουτσομπολιών, παρελκυστικών διαδόσεων, παραπολιτικών και παρασυνδικαλιστικών πρακτικών.
ΚΑΛΟΥΜΕ τον μεν προϊστάμενο να παραδώσει γραπτά τις προτάσεις του για τη στέγαση και την επιβίωση ΟΛΩΝ των σχολείων του Περιστερίου, γυμνασίων – λυκείων – ΕΠΑΛ [και οφείλουμε εδώ να στηλιτεύσουμε το ότι δεν έχει ενημερώσει την ΕΛΜΕ για τις προθέσεις του παρ΄ ότι του ζητήθηκε από την πρώτη συνάντηση με το σωματείο μας], τον δε πρόεδρο της ΕΛΜΕ [και τη ΔΑΚΕ στην οποία ανήκει] να συγκαλέσει αμέσως το ΔΣ και να απαιτήσει αύριο κιόλας συνάντηση με τον Διευθυντή εκπαίδευσης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 12/6/2016, Για την ΑΓΩΝΙΣΤΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ [6976960875]
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΑΤΟΥΡΟΥ [6974438720]

Advertisements
This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s