Συνέλευση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου|Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη στις 7:30μμ

star_logo-arkinpeleftmove.wordpress.com

aristeri_kinisi_per@hotmail.com

6995719642

Περιστεριώτισσες, Περιστεριώτες


Η Γενική Συνέλευση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου συγκαλείται την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη στις 7:30μμ στο Πολιτικό – Πολιτιστικό Στέκι της Κίνησης (Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος).

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου είναι μια πολιτική αγωνιστική δημοτική συλλογικότητα που λειτουργεί και δρα εδώ και πάνω από 20 χρόνια με σκοπό  την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της μεγάλης πλειοψηφίας του Περιστεριώτικου λαού. Των εργαζόμενων, νέων, συνταξιούχων και ελεύθερων επαγγελματιών που βλέπουν τις ζωές τους να συντρίβονται καθημερινά από τον οδοστρωτήρα του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και των κυβερνήσεών τους. Που βιώνουν την ανεργία, την ακρίβεια, την φοροκαταιγίδα, την διάλυση των δημόσιων αγαθών παιδείας – υγείας κλπ.

Που είναι αντιμέτωποι καθημερινά με έναν δήμο γδάρτη, που λειτουργεί σαν αδυσώπητος «επιχειρηματίας» ο ίδιος κόβοντας ταρίφες στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, στο δημοτικό ωδείο, στους δημοτικούς κινηματογράφους. Έναν δήμο που λειτουργεί ως «εξυπηρετήριο» διάφορων επιχειρηματιών και εργολάβων σε βάρος της πλειοψηφίας των κατοίκων.

Όλων αυτών που προσδοκούν δυναμική αντίσταση, ρήξη και ανατροπή για το σύνολο της μαυρίλας που έχει συσσωρευτεί στον ουρανό τους. Που θέλουν να φέρουν τον ήλιο ΟΙ ΙΔΙΟΙ με συλλογική αγωνιστική δράση και με κοινωνική αλληλεγγύη, χωρίς να περιμένουν κανέναν «μεσσία».

Στην Αριστερή Κίνηση δεν υπάρχουν «κλειστές πόρτες» και «κονκλάβια». Θεωρούμε πως η γραφειοκρατία και τα παζάρια ηγεσιών είναι αστική σαβούρα που έχει διεισδύσει μέσα στο λαϊκό κίνημα και στην αριστερά, για αυτό απεχθανόμαστε με φανατισμό τέτοια φαινόμενα.

Θεωρούμε πως στις διαδικασίες μας και στις δράσεις μας έχει θέση η καθεμία / ο καθένας που θέλει να έχει συμβολή στον αγώνα για την ανατροπή της μαυρίλας των μνημονίων, της εκμετάλλευσης, της ευρωασφυξίας, της δικτατορίας του κεφαλαίου. Η καθεμία / ο καθένας που θέλει να συμβάλλει στον αγώνα για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στο Περιστέρι για όλους τους Περιστεριώτες,  για εμάς και για τα παιδιά μας.

Για να πάρουμε τις ζωές μας και τις γειτονιές μας στα χέρια μας !

Advertisements
This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s