Απευθείας ανάθεση σε δημοσιογράφο της παραπληροφόρησης του Περιστεριώτικου Λαού

περιστερι-2Στις 2/2/2017 γνωστός δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας της πόλης μας, υποβάλλει αίτηση προκειμένου να προσληφθεί από το γραφείο τύπου του κου. Δημάρχου. Την επόμενη ημέρα προσλαμβάνεται και εγκρίνεται δαπάνη 20.000€ για 10 μήνες (δηλαδή αμοιβή 2.000€ το μήνα)!

Μετά από 14 ημέρες, η οικονομική επιτροπή εγκρίνει τις εργασίες που θα κάνει ο νεοπροσληφθείς δημοσιογράφος. Δηλαδή, πρώτα τον προσλαμβάνουν κι έπειτα αποφασίζεται το τι θα κάνει.

Με αδιαφανείς και σκοτεινές διαδικασίες, η Διοίκηση Παχατουρίδη, πέρα από τη συνεργασία που έχει με διάφορους τοπικούς δημοσιογράφους, είτε με διαδικτυακά μέσα είτε μέσω των τοπικών εφημερίδων τους, έχει ανάγκη και από κάποιον για να ρίχνει πέπλο σιωπής και συσκότισης όσον αφορά στη λειτουργία π.χ. της παράνομης κι επιβλαβούς για την υγεία των κατοίκων χαβούζας στην καρδιά της πόλης. Έχει ανάγκη από δημοσιογραφία που να καλύπτει τη βιομηχανία της “φτηνής” διασκέδασης που μετακομίζει “αναπτύσσοντας” την πόλη, πότε στο Μπουρνάζι, πότε στη Βεάκη, και προσεχώς στη Σ. Βενιζέλου κ.ο.κ. Έχει ανάγκη από μια δημοσιογραφία που θα υμνεί τα έργα βιτρίνας στην υπηρεσία των πολιτικών σκοπιμοτήτων της Διοίκησης και οχι στην υπηρεσία του λαού και των αναγκών του. Αυθημερόν η πρόσληψη! Χωρίς να γίνει ανοιχτή δημόσια πρόσκληση για πρόσληψη δημοσιογράγου, ώστε να επιλεγεί ο πιο ικανός και οχι ο πιο “κολλητός”!

Όποιος καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες, το κάνει όχι για να αναδείξει, αλλά για να παραχαράξει την αλήθεια.

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Άξιος ο μισθός του!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Advertisements
This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s