Μέρα πανελλαδικής δράσης για την υγεία: Συγκέντρωση στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου, παρεμβάσεις στα νοσοκομεία (pics + vids)

Συγκέντρωση στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου στα πλαίσια της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΜΕΡΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Απριλίου. Εργαζόμενοι του κέντρου υγείας, κάτοικοι, αντιπροσωπεία της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, η ΕΛΜΕ Περιστερίου και άλλοι μαζικοί φορείς της πόλης, αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλοι δήλωσαν τη στήριξη τους στον αγώνα των εργαζομένων στα νοσοκομεία για δημόσια δωρεάν ποιοτική Υγεία.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καλεί το λαό να παλέψουμε για τη δημόσια υγεία, τη ζωή και τη δουλειά:

🔴 για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής όλου του λαού με άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, προσλήψεις υγειονομικών και εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων για την προστασία τους.
🔴 για να μην πληρώσουν τη κρίση οι εργαζόμενοι.
🔴 για ελευθερίες-δικαιώματα. Η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται με αστυνομία και απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά με δημόσια και δωρεάν υγεία.

Από την πύλη του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, ο Πάνος Παπανικολάου, μέλος της Αριστερής Κίνησης, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου και ΓΓ της ΟΕΝΓΕ δήλωσε:

 

Στη συγκέντρωση στο Αττικό, που βρέθηκε, μεταξύ άλλων, αντιπροσωπεία της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, ο Μιχάλης Ρίζος, πρόεδρος εργαζομένων στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ κατά την διάρκεια της πρωινής κινητοποίησης δήλωσε:

«Την πανδημία δεν τη βιώνουμε όλοι το ίδιο. Από τη μια είμαστε οι μαχόμενοι υγειονομικοί που παλεύουμε σε μια παρατημένη από τις κυβερνήσεις δημόσια υγεία κι από την άλλη κυβέρνηση, ιδιοκτήτες κλινικών και μεγαλοεπιχειρηματίες που κοιτούν να σώσουν τα δικά τους συμφέροντα!»

This entry was posted in κίνημα [στο Περιστέρι]. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s